fredag 20 december 2013

En julhälsning från Ryssland

Vi har fått ta emot en julhälsning från Yan Volkov (mannen till höger) som är samordnade för projektet Christmas Angel Tree (Änglaträdet) i Ryssland:



Kära vänner!

Jag är glad att kunna meddela er att vi nu kommer att börja besöka barn till fängslade föräldrar i många regioner i Ryssland inom ramen för Christmas Angel Tree projektet. Vi köper en julklapp för varje barn, vi förmedlar ett vykort med en hälsning och en barnbibel från deras fängslade mamma eller pappa. Och vi lägger allt i en färgglad påse som vi förmedlar direkt till barnen beroende på deras bostadsort.

Vi kommer att anordna möten mellan fängslade kvinnor och deras barn på två kvinnofängelser, cirka 100 barn kommer att få träffa sina mödrar för första gången på många år.

Jag tror att den bästa julgåvan som man kan ge till en annan människa är att få förmedla glädjebudet om vår frälsares födelse till dem. Jag hoppas och ber till Gud att han ska återställa familjebanden mellan många fängslade föräldrar och deras barn. 

Tack för vårt långsiktiga samarbete och för allt ert stöd.

Med önskan om Guds rika välsignelse och må glädjen i innebörden av julen fylla era och era familjers hjärtan. 

Yan Volkov, Christmas Angel Tree, Ryssland

Vill du vara med och stötta Christmas Angels Trees's arbete på ryska fängelser och straffkolonier så kan du sätta in en gåva på Hjärta till Hjärtas 90-konto så förmedlar vi pengarna vidare till Christmas Angel Tree. Du kan även ge bort en gåva till Angel Christmas Tree i julklapp. Läs mer om det här: julklappar-som-gar-fran-hjarta-till-hjarta




Följ Hjärta till Hjärta på Facebook: www.facebook.com/hearttoheart.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar